in

Massimo, poznati gosti spektakla u Areni

Iako je vješto skrivao detalje koncerta u zagrebačkoj Areni, Massimo je ipak odlučio otkriti tko će s njim podijeliti pozornicu 5. studenog. Tako na koncert njegova života stižu gosti koji su s njim dijelili neke od najvećih hitova. To su svakako pjevačice grupe Meritas, Meri Jaman i Anita Valo s kojima je Massimo pjevao “Odjednom ti”.

U Arenu stiže i Neno Belan kako bi s Massimom podijelio stihove hita – “Zar više nema nas”, a na pozornici će mu se pridružiti i Ivan Dečak, autor pjesama “Zamisli”, “Nama se nikud ne žuri”, “Mali krug velikih ljudi”…
Massimov već dobro uigrani bend sastavljen od vrsnih glazbenika nadopunit će Massimov prijatelj i suradnik – saksofonist Igor Geržina, kao i autor pjesme “Suze nam stale na put” Predrag Martinjak koji će mu je na jednoj od pjesama pridružiti na klavijaturama.

A poseban gost iznenađenja stiže iz Italije, domovine obitelji Massimove majke, naime u zagrebačku Arenu dolazi njihova zvijezda – Mario Biondi.

“Hvala Massimu na pozivu na ovaj spektakl. Počašćen sam što ću imati još jednu priliku izaći pred publiku u Hrvatskoj, a posebno se veselim zajedničkoj izvedbi s Massimom” – rekao je Mario Biondi kojem će Zagreb biti jedna od destinacija koju će posjetiti na svojoj europskoj turneji. Slavni talijanski soul-jazz pjevač nije nam htio otkriti što on i Massimo pripremaju, ali naglasio je kako su svi detalji dogovoreni, te kako će radi spektakla u Areni doći ranije u Hrvatsku kako bi prisustvovao probama s Massimom i bendom. Talijanski Barry White, kako ga obožavatelji često zovu, ne može dočekati da dođe u Zagreb i pred punom Arenom stane pred našu publiku. Massimo će izvedbom s talijanskim kolegom ispuniti veliki želju svojoj publici da zapjeva na svom drugom jeziku, kojeg krasi epitet najmuzikalnijeg.

S obzirom na sve što Massimo priprema za svoj prvi koncert u Areni, ne čudi da je velik broj sektora u Areni rasprodan. U prodaji su ostale ulaznice za parter, te ulaznice za neke sektore gornjih tribina.

“Svaki put kada do mene dođu vijesti o prodaji ulaznica toliko se razveselim i iznenadim što ćemo se u tolikom broju okupiti u Areni Zagreb. Pripremamo vam zaista nešto veliko i posebno i ne možemo dočekati da okupimo ovaj veliki krug velikih ljudi” – rekao nam je Massimo.

Ulaznice za Massimov koncert dostupne su ekskluzivno na Entrio.hr.