in

Massimo 8. listopada stiže u Vrsar

Massimo je renomirani glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina zato nas posebno veseli da već 8. listopada stiže u Vrsar!

Kao što je i sam istaknuo, počašćen je što će odraditi koncert pred svojom publikom u istarskom gradu Vrsar. Iako je svoj nastup trebao imati 26. rujna kao posljednji izvođač na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”, zbog vremenskih neprilika koncert se morao odgoditi.

Njegovi obožavatelji ipak neće biti zakinuti za nastup te je novi termin održavanja koncerta 8. listopada s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru.

“Kiša nas je prvi put prekinula, ali zato smo sada dobili drugu priliku i festival se iznimno preselio u dvoranu Saline. Pozivam sve da nam se pridruže u ovom pozdravu ljetnoj sezoni iza nas.” rekao je Massimo koji se veseli što će još jednom izaći pred publiku u svojoj rodnoj Istri.

A za sve kupce ulaznica za koncert Massima organizatori su pripremili i posebno iznenađnje – na ulazu u dvoranu poklanjamo Massimov album “Sada”.

Ulaznice kupljene za raniji termin vrijedit će i za ovaj datum, no ukoliko niste kupili još osigurali karte, možete ih kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu.