in

Marija Šerifović dolazi na splitske Gripe! Subota 21.3.

Marija Šerifović dolazi u Split! Nakon nezaboravnog zagrebačkog koncerta održanog u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića, jedna od najpriznatijih i najcijenjenijih ženskih vokala regije, Marija Šerifović, vraća se u Hrvatsku – ovog će puta Marija po prvi put održati svoj veliki solistički koncert 21.3. 2020. na splitskim Gripama! Iza nje su rasprodani koncerti po dvoranam u cijeloj regiji, nastupi pred tisućama ljudi i samo je bilo pitanje vremena kada će jedna od najvećih glazbenih imena regije doći u grad pod Marjanom.

Odluka nije bila teška, a veliki broj poruka njenih fanova iz Splita i Dalmacije samo su je ubrzali. Ne sumnjamo kako će Marija oduševiti i splitsku publiku, kao što je to učinila u zagrebačkoj Ciboni gdje je već od prvog takta pjesme ‘Pametna i luda’, s kojom je otvorila večer, izazvala opću euforiju u publici koja je pjevajući s njom uglas pokazala kolike emocije gaje prema samoj glazbenici, ujedno vlasnici zasigurno najimpresivnijeg ženskog vokala u regiji.

Uz pratnju uigranog deveteročlanog pratećeg benda, na koncertnom repertoaru Marije Šerifović naći će se svi njeni veliki hitovi poput ‘Nije ljubav to’, ‘Svoja i tvoja’, ‘Pametna i luda’, a zasigurno koncert neće završiti bez njezinog najvećeg hita, pjesme ‘Molitva’, koju je na zagrebačkom koncertu publika izvela sama.

Kraljica emocija, kako mnogi nazivaju Mariju Šerifović, uskoro dolazi u Split, a ograničeni kontingent early bird ulaznica za koncert je u prodaji te će biti dostupne do 15.9. ili do isteka zaliha.

Prodajna mjesta: EVENTIM / PRODAJNA MJESTA EVENTIMA

CIJENE EARLY BIRD ULAZNICA ( do 15. 9. ili do isteka zaliha): PARTER / 80 kn, TRIBINA / 95 kn