in

Maraaya predstavlja singl “Zaklad”

Nakon što su prije deset godina objavili svoj prvi singl i krenuli na turneju koja je bila pravi hit, duo Maraaya predstavlja pjesmu “Zaklad”, koju prati njihov najintimniji spot do sada, u kojem su prvi put pokazali djelić svoje privatnosti koji su dosad imali samo za sebe.

“Pjesma ‘Zaklad’ opisuje osjećaje koje doživljavaš kada postaneš roditelj, kada uz sebe priviješ svoje dijete, najveće životno blago. Za nas je biti roditelj najljepša uloga u životu. To je veliki korak za nas da našoj publici u ovom videu pokažemo nešto za što smo mislili da će zauvijek ostati samo naša privatnost. Kad već govorimo o najvećem blagu, smatrali smo da je ovo pravi trenutak da pokažemo našoj obitelji. Po prvi put u našim videima možete vidjeti i naše sinove Vida i Oskara.”

Spot je snimljen u Narodnom domu u Mariboru, što je ostavilo dojam na Maraayu tijekom koncerta neposredno prije Božića: “Tražili smo lokaciju koja će pojačati intimu ove priče, a ova dvorana se činila najprikladniji za nas, kako emocionalno tako i estetski.”