in

“Manijak” novi spot grupe Colonia

Novi hit “Manijak”, grupe Colonia napokon je dobio i svoj vizualni identitet. Odlične reakcije na njihov prethodni singl “Doza” i atraktivan videospot redatelja Darija Radusina, Borisu Đurđeviću bili su dovoljni da nastavi upravo u tom smjeru. Čekanje se isplatilo jer je novi spot “Manijak” pravo kratko remek-djelo.

“Naš dragi Dario Radusin s kojim surađujemo već pune tri godine je ponovo napravio čudo od videospota. Svojevrsni nastavak spota “Doza”, jedan pravi mali film u stilu svjetskih trendova, prepun uzbudljivih scena koje prate priču pjesme “Manijak”. Presretni smo što vam napokon možemo predstaviti spot na kojem smo radili puna tri mjeseca i za koji možemo reći da izgleda kao malo remek-djelo moderne tehnologije i glazbenog retro stila. Oduševljeni smo krajnjim rezultatom za koji je cijela ekipa radila neumorno mjesecima. Postavljamo neke nove standarde i nadamo se da će se publika zabavljati gledajući “Manijaka” barem onoliko koliko smo se mi zabavljali stvarajući ga!”

Borisa Đurđevića ovog puta je zapala uloga policajca, dok su se Ivana Lovrić i Sandro Stanojević, kojeg je publika upoznala u spotu “Doza”, odlično snašli u ulogama Bonnie & Clyde.