in

Magnifico vraća se u Zagreb, Sax subota 01.02.!

Nakon što nas je već šarmirao u Tvornici kulture u sklopu predstavljanja albuma ‘Charlatan de Balkan’ te pratećeg video spota za singl ‘Cici Mici’ 2017. godine i pobliže se predstavio hrvatskoj publici, Charlatan de Balkan – Magnifico vraća se u Zagreb – ovoga puta slušamo ga u Saxu u subotu 1.2.!

Magnifico je već tri puta za redom rasprodao Arenu Stožice, a njegovi su božićni koncerti postali tradicionalni, baš poput tradicionalnog novogodišnjeg koncerta bečke filharmonije, pišu slovenski mediji. Uz publiku od 12 tisuća ljudi i unaprijed rasprodane koncerte za koje se uvijek traži ulaznica više, njegovi su koncerti opravdano i očekivano uvijek na samom vrhu najboljih koncerata koji se ne propuštaju!

Magnifico intenzivno radi na novom albumu koji će zasigurno naslijediti odlično izdanje ‘Charlatan de Balkan’, na kojima je surađivao i s Frajlama koje su posudile ženske vokale na cijelom albumu. Njegova glazba i dalje putuje po svijetu pa tako u HBO-ovoj seriji Foodie Love možemo čuti i njegovu verziju pjesme ‘Ya Mustafa’, a njegov dokumentarac Charlatan Magnifique bio je na nekoliko filmskih festivala u Hrvatskoj. Prošlog je ljeta Magnifico sa svojim bendom svirao od Belgije do Italije, a još uvijek intenzivno radi glazbu za filmove i serije pa je tako nastala i glazba za drugu sezonu vrlo uspješne serije ‘Senke nad Balkanom’ redatelja Dragana Bjelogrlića.

U svojoj glazbi Magnifico vješto isprepliće humor i ironiju kojima već više od 30 godina šarmira sve generacije na Balkanu i šire te ga ističu na glazbenoj sceni. Na njegovim koncertima publika ima prilike čuti najveće hitove poput ‘Cici Mici’, ‘Hir aj Kam, Hir aj Go’, ‘Pukni zoro’, ‘Kuku lele’, Good bye Devuska’, a slušat ćemo ih i u Saxu u subotu, 1.2. Ulaznice po cijeni od 70 kuna u prodaji su putem sustava Entrio po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kuna.

Foto: Marko Ocepek