in

Luka Basi & Neda Ukraden imaju novi ljetni hit

S prvim danima ljeta stiže novi hit Ni Dubai, ni Hawaii koji su u duetu otpjevali Luka Basi i Neda Ukraden. Jedna od najvećih regionalnih pjevačica i sve popularniji mladi pjevač, pjevaju stihove hitmajkera Nenada Ninčevića koji govore kako za dobar provod ne treba ići daleko jer dobro društvo, prijatelji i pozitiva su ključni za nezaboravan tulum. Nova pjesma, novog estradnog dueta prava je himna zabavi, pozitivi i opuštanju. Glazbu potpisuje Raay, a aranžman i produkciju ekipa okupljena pod imenom Raay Music.

“Sretna sam što sam prije ljeta uspjela snimiti jednu zaista atraktivnu pjesmu i to u duetu s mladim Lukom Basijem. Ova pjesma najbolje govori o onom što ljudi najviše vole, a to je dobar provod, dobra pjesma, dobra zabava…Očekujem da će se ova pjesma slušati na svim zabavama, feštama, a do nekog našeg ponovnog susreta uživo, vjerujem kako će svi uživati u videu koji smo snimili”, rekla je Neda Ukraden.

“Bio sam te sreće da sam u relativno kratko vrijeme u svojoj karijeri imao priliku snimiti nekoliko dueta s velikim glazbenim imenima, a suradnja s Nedom Ukraden je poput neke važne nagrade i zaista sma sretan što se i time mogu pohvaliti jer mi ova suradnja jako puno znači. Sve se nekako dogodilo brzo i spontano, a najvažnije je da imamo siguran hit. Snimili smo i atraktivan video u kojem smo pokazali da se i na svakodnevnim i manje atraktivnim lokacijama od Dubaija ili Hawaija može dobro zabaviti ako imaš pravu ekipu i znaš napraviti dobru atmosferu”, dodao je Luka Basi.