in

Ljetni hit Tomislava Bralića i klape Intrade

Refren koji lako ulazi u uho i složni glasovi Tomislava Bralića i klape Intrade idealan su recept zbog kojeg će se pjesma “Našu pismu pivaju” naći na ljetnim playlistama publike. Za stihove i glazbu koji osvajaju na prvo slušanje zaslužan je Vinko Barčot. Ovaj Velolučanin potpisuje i mnoge druge hitove ove klape, kao što su “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Kada jednom odem”, “Laku noć” itd. Nije im samo dugogodišnji glazbeni suradnik već i drag prijatelj pa je klapi uvijek posebno drago pjevati njegove pjesme. Melodije Jadrana bile su savršena prilika za to, kao i za druženje s dragim im autorom te mnogim drugim prijateljima iz svijeta glazbe.

Novu pjesmu prati i spot u režiji prokušanog Igora Goića, kojem se okreću za vizualnu komponentu koja savršeno prati atmosferu glazbe i stihova. Tako je i ovog puta. “Spot za ovu pismu smo snimili opet u okolici Zadra. Išli smo malo do Zrmanje, malo do Velebita”, pojasnio je Tome. Moćne kamene stijene i predivna Zrmanja savršena su kulisa za snimanje, a cijela je klapa veoma zadovoljna rezultatom.

Tome je za kraj poručio: “Kao što možda daje naslutiti i naslov ‘Našu pismu pivaju’, nadam se da će se pivat barem ovo lito, ako ne duže.” Bez sumnje, ovo je još jedan u niski njihovih hitova o kojima će publika uskoro moći saznati i nešto više u dokumentarnom filmu “Popili Intrade i opet su žedni” koji izlazi uskoro.

Foto: Igor Goić