in

Lidija Bačić Lille i Buryana objavile bombastičan spot za ljetni hit “Ratata”

Lidija Bačić Lille u suradnji sa slovenskom zvijezdom Buryanom predstavlja novi spot “Ratata”. “Ti bi samnom bla, bla, bla, ja bi s tobom ratata” stihovi su singla koji svojim ritmom i lako pamtljivim tekstom osvaja na prvo slušanje i zaista se može kazati da je pravi ljetni hit. Dva fantastična producenta, Branimir Mihaljević i Fayo, spojili su predivne Lille i Buryanu u pjesmi koja je već od ranije zagospodarila popularnim hrvatskim i slovenskim radio frekvencijama.

“Ratata je pjesma koja je zvukom sigurno u trenutnom svjetskom trendu, ima i catch u igri riječi u refrenu, moja kolegica Buryana, koju sam ugostila u pjesmi jer volim pomagati mladim snagama na sceni, i ja smo se potrudile da i spot bude po svjetskim standardima i da cijela produkcija bude jedan bombastični paket za ljeto. Uživajte! Ratata!”, navodi Lidija Bačić Lille.

Branimir Mihaljević autor je glazbe i aranžmana, a tekst potpisuje Fayo. Videospot za pjesmu temeljen je na najmodernijoj svjetskoj produkciji, a iza njega stoji talentirani Dario Lepoglavec.

Foto: Karlo Sutalo