in

Lidija Bačić Lile objavila atraktivan spot za ljetni hit “Mucho Loco”

“Mucho Loco”, novi ljetni hit Lidije Bačić, koji je već zavladao je radijskim postajama, a Lille je sada otkrila i atraktivan videospot u kojem ju možemo vidjeti u raznim ljetnim odjevnim kombinacijama i kupaćim kostimima, a cijela radnja je smještena u Villi ITEA u blizini Poreča. Pravi ljetni spot sniman unutar vile i na vanjskom bazenu režirao je Dario Lepoglavac.

Lille ovom ljetnom glazbenom poslasticom publici jasno poručuje – “ništa ne pitaj, samo uživaj – čaše dignimo visoko”. A za mucho loco atmosferu potrebna je samo “jedna slatka sinjorita – Lidija iz Splita”.

“Obožavam ljeto i najradije bih da traje cijelu godinu. Volim kupaće kostime, biti na plaži, uživati s prijateljicama, ali eto… treba nekad i raditi”, kroz smijeh govori Lidija koja ističe da je, kada je slobodna, svaki dan na moru, u društvu ili solo. Za potrebe spota “Mucho Loco” je bila u bazenu i solo, a sada je vrijeme da spot zaplovi TV programima, ali i da Lille zaplovi u ljeto, more i uživanciju. A kakva je to uživancija, ako nije mucho loco.