in

Koncertna promocija “DELTA Live 2022” izdanja u zagrebačkom klubu Boogaloo 23.09.

Kompletni, osmeročlani Paraf u kojemu je i Valter Kocijančić (vokal, gitara) konačno ćemo gledati i slušati u zagrebačkom klubu Boogaloo 23. rujna, na najavljenoj promociji aktualnog im albuma „DELTA Live 2022“. Uz to, očekuje nas predstavljanje njihovog dosadašnjeg glazbenog opusa, a na pozornici će biti i njihovi dugogodišnji prijatelji i sugrađani, grupa Grč te zagrebački old school, punk rock bend Eksodus.

Paraf nam isto predstavlja novu verziju svoje pjesme “Zastava”, snimljenoj potpuno uživo u studiju Gis 15. lipnja o.g. pod producentskom palicom Mateja Zeca, Paraf ne dekonstruira original već joj udahnjuje svježinu i neočekivanu poletnost, no ne izostavljajući njezin izvorni mračni kontekst. Nova verzija ove legendarne pjesme bit će dijelom i skorašnjeg LP izdanja “DELTA Live 2022” koje slijedi prošlogodišnji istoimeni album objavljen na CD formatu.

Ulaznice kupljene za prijašnje odgođene datume (17.11.2022. i 11.03.2023.) vrijede i za novi datum koncerta. Za sve one koji još nemaju svoju, ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 € dostupne su putem entrio.hr kao i na svim Entrio prodajnim mjestima, u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i Rockmarku (Hrvatske bratske zajednice 4 (NSB)). Na dan koncerta cijela ulaznice bit će 18