in

Koncert za 50 godina karijere u Areni Zagreb!

Željko Bebek, jedan od najvećih pop-rock pjevača s ovih prostora, obilježava 50 godina respektabilne glazbene karijere i najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada – u zagrebačkoj Areni! Na velebnu pozornicu ovog najvećeg hrvatskog koncertnog prostora stat će u subotu, 28. listopada ove godine, u pratnji svog izvrsnog benda te s publikom podijeliti neke od najvećih hitova koji su obilježili živote brojnih generacija. Ulaznice su dostupne u prodaji.

Sarajevska pjevačka ikona moćnog vokala i neodoljivog šarma svojom je interpretacijom i pjesmama isipisao neke od najvažnijih stranica glazbene povijesti ovih prostora. Svoju karijeru je započeo u bendu Kodeksi, jednom od najpoznatijih sarajevskih sastava tijekom 1960-ih i 1970-ih, da bi zatim pristupio legendardnom Bijelom Dugmetu. S njima ostaje deset godina, kao prvi i najvažniji pjevač benda i u tom razdoblju snima najuspješnije albume benda. Brojni glazbeni kritičari to su razdoblje djelovanja grupe proglasili i najznačajnijim.

Željko Bebek ove će jeseni po prvi put stati na pozornicu najvećeg hrvatskog koncertnog prostora i 28. listopada s publikom proslaviti impozantnih 50 godina karijere, kroz koju je izgradio svoj jedinstveni put i svojom unikatnom interpetacijom izveo neke od najljepših i najvažnijih pop-rock pjesama regionalne glazbene povijesti.

Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.