in

Kome to Domenica poručuje “Di si da se volimo?”

Nakon najave velikog koncerta u zagrebačkoj Areni 2030. godine, Domenica vrijedno radi na novim pjesmama. “Di si da se volimo?” njen je novi singl proizašao iz radionice bračnog para Huljić.

“To je jako pozitivna i vedra pjesma, kao i većina mojih singlova. Govori o simpatiji koja se razvila između dvoje cimera, što smo prikazali i u spotu. Ovo mi je zapravo najduža pauza od posljednjeg izdanog singla, zato se posebno veselim da ova pjesma zaživi među publikom”, rekla je Domenica.

Novi singl prati i spot u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Alan Walme, njen plesni partner iz showa “Ples sa zvijezdama”. “S obzirom na to da je Alan osoba s kojom trenutno provodim najviše vremena, nekako mi je sasvim prirodno došla ideja da naše prijateljstvo i suradnju nastavimo i zaokružimo u ovom projektu. Uz plesove koje smo otplesali, zajednički spot će nam ostati najljepša uspomena na ovaj show”, dodala je Domenica.

Redateljica spota je Lana Zaninović, direktor fotografije i snimatelj Goran Pribičević, a za montažu je bio zadužen Velimir Doktor Oga Crljić.