in

Klapa Šufit najavljuje veliki klapski koncert na Šalati

Glazbeni spektakl klapskih fenomena održati će se 15.06.2019., u 20.00 sati na Šalati. Izvođači će biti Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi (K.Kambelovac), klapa Maslina i klapa Šufit.

Klapa Šufit dolazi na koncetni spektakl “Klape pod zvjedanim nebom Šalate” u pravom trenutku sa nekoliko velikih uspijeha. Osvojenim Porinom za album “Oprosti dušo”, velikim priznanjem za pjesmu “Ne diraj moju ljubav” i novim singlom.

Predstaviti će se na koncetnom spektaklu “Klape pod zvjedanim nebom Šalate” nizom svojih uspješnica na omiljenom zagrebačkom otvorenom prostoru koji je upravo idealan za koncerte zbog svoje sjajne lokacije, amfiteatarskog oblika gledališta i sjajne glazbene povijesti Šalate na kojoj se desetljećima održavaju veliki koncerti. Nastupili su na svim velikim klapskim koncertima u Zagrebu (Dom sportova, Cibona, KD V. Lisinski), a prvi put će zapjevati na Šalati čemu se jako vesele.

– Klapa intenzivno radi na koncertnoj promociji novog albuma kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji, a i šire. Tjedan dana prije nastupa na Šalati, promovirati ćemo na CMC festivalu novu pjesmu “Od kad tebe znam”, za koju se spremamo snimiti i spot. Ovim putem pozivam sve ljubitelje klapske pisme da dođu 15.06. na Šalatu, pa da svi skupa zapivamo i dobro se zabavimo- rekao je Zdeslav Mišurac, član klape Šufit.

Spot za pjesmu “Ne diraj moju ljubav” koji je objavljen 2012. godine, na Youtube kanalu prešao je 30.000.000 pregleda što je veliki uspijeh za pjesmu koja je postala toliko omiljena i čiji uspijeh ne jenjava! Bez obzira na uspjehe s radom ne prestaju, pa će tako predstaviti i novi singl na CMC festivalu “Od kad tebe znam” nakon čega ubrzo slijedi nastup na velikom koncertu “Klape pod zvjezdanim nebom Šalate” 15.06.

Klapa se priprema za ljetnu turneju, a posebno se raduju tradicionalnom koncertu klapa na Stradunu 26.07. 2019.

Kruna svega je bilo osvajanje glazbene nagrade Porin za najbolji album u kategoriji pop-folklorne glazne za album “Oprosti dušo” na kojem se nalazi još 9 pjesama uključujući i neke koje su pobijeđivale na festivalima zabavne glazbe proteklih godina kao npr. “Proplakat će srce” ( 1. Nagrada publike na VDP-u Kaštel Kambelovac 2015.), “Kapi kiše” ( 1. nagrada stručnog ocijenjivačkog suda, na VDP-u Kaštel Kambelovac 2017.), “Uzelo te nebo suncu” ( 1. nagrada stručnog ocijenjivačkog suda, Dalmatinska šansona 2017.), te “Biser na dnu mora” koja je bila nominirana za nagradu Cesarica, za klapski hit godine.

Koncert koji svi ljubitelji klapske glazbe ne smiju propustiti.

Prodaja ulaznica: SCARDONA , Srebrnjak 64, i sustavu ticketshop.hr i eventim.hr.