in

Kako izgleda “Život iza ponoći” najbolje zna Jasmin Stavros

Jasmin Stavros, jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, predstavio je svoj novi singl i spot “Život iza ponoći”. Autor ove lepršave pjesme latino ritma je Mirko Šenkovski Geronimo.

“To je naša prva suradnja. Ideja mi je bila da napravimo klupsku pjesmu imajući u vidu njegov dosadašnji izričaj. Zadovoljan sam rezultatom i mislim da imamo pjesmu koja zavređuje da bude hit. Stavrosa znam dugi niz godina, igrali smo nogomet zajedno i volim ga i poštujem kao čovjeka”, objasnio je Geronimo.

Vatromet, ples i noćni život, sve ono što smo u posljednje dvije godine pomalo zaboravili, prikazuje novi spot Jasmin Stavrosa snimljen u Jastrebarskom u produkciji ekipe D.L.M.

Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih pjevača svoj je diskografski put započeo 1987. godine albumom “Priče iz kafane”, a prvi za tadašnji Jugoton “Evo mene opet” objavio je 1988. godine. Do danas je u svoju diskografiju upisao petnaest studijskih album i nekoliko kompilacija. Pjesmom “Život iza ponoći” Jasmin Stavros najavljuje i rad na novom albumu.