in

Jedna od najdražih pjesama Tomislava Bralića i klape Intrade dobila je spot

Pjesma “Laku noć” jedna je od omiljenih Tomislavu Braliću i ostatku klape s njihovog najnovijeg albuma “Još bi tija”. Vinko Barčot autor je glazbe i stihova, a Leo Škaro pobrinuo se za izvanredan aranžman. Iza spota ponovno stoji Igor Goić, a kao lokacija snimanja poslužilo je izletište “Morlacco”, raj za vinoljupce i one željne znanja o običajima, kulturi i podneblju općine Jasenice. Tu se našao rudnik boksita, glavni “krivac” za ovaj fantastičan spot. Fantastičan je ovo preludij u 16. tradicionalni zagrebački koncert 2. prosinca u Ciboni.

Najnoviji album „Još bi tija“, po mnogima najbolji do sada od Tomislava Bralića i klape Intrade, okupio je vrhunske autore, a naslovnicom odao počast fotografu Petru Joviću. „Laku noć“ drugi je singl na ovom albumu. S obzirom na to da je pjesma „Još bi tija“ obilježila ovo ljetno, i ova će pjesma ići tim stopama. Moderna produkcija koja daje svježinu u bezvremenske motive prožeta je cijelim albumom, baš kao i u ovoj pjesmi.

Pjesmu „Laku noć“ publika će uskoro imati priliku doživjeti i uživo. Nakon 16 godina svima je jasno što osim hladnoće u Zagreb donosi početak prosinca. Ove godine, baš kao i prijašnjih, Tomislav Bralić i klapa Intrade zapjevat će svoje najveće klapske hitove i daškom Dalmacije ugrijati srca zagrebačke publike 2. prosinca u zagrebačkoj Ciboni.

16. put u Zagrebu, 8. put u Ciboni – bit će to još jedan njihov glazbeni spektakl za pamćenje i izvrsna prilika za poseban doživljaj nove pjesme!

Foto:Igor Goić