in

Iskorak Bože Vreće u klupsku glazbu s pjesmom “Saba”

Božo Vrećo jedinstvena je pojava na ovim prostorima neponovljiv, ekstravagantan i jednostavno svoj. Nova pjesma “Saba” njegov je autorski iskorak u klupsku glazbu jer njegovo stvaralaštvo ne poznaje granice.

„Saba je pjesma koju sam napisao iz ljubavi prema svim ženama, mojim Muzama koje svaka na svoj način jesu Kraljice od Sabe. Ma kakvo vrijeme da je oko nas, ma kakav nemir i strah da je u nama, ma kakvo biće da je pokraj nas, žene imaju svoj kosmos ljubavi, nadnaravnu snagu da sve istrpe, sve nadjačaju i sve prebole, one su čuvarice boli, noćobdije tuge i same po sebi neprolazna Ljubav čiji sjaj ne jenjava”, poručio je Božo povodom nove pjesme.

Pjesma je rezultat suradnje i simbioze sa sjajnim sarajevskim dvojcem pod nazivom The Provincials, Edinom Gazićem i Adnanom Banjićem, s kojima je Božo uskladio fantastičnu glazbu, zvukove koje dvojac stvara i njegov glas sve se proželo u pjesmi koju je Božo iz srca pustio van. Spot u režiji Dine Kadragića sniman je na tri sjajna lokaliteta: Počitelju, kuli Hercega Stjepana u Ljubuškom i na pješčanim piramidama u Foči.