in

Indira Forza s novim singlom otkriva gorko-slatke uspomene

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla ”Prvi se pamti”. Ljubavna pjesma u kojoj će se svi moći pronaći, poklon je Indire Forze za kraj njezine vrlo uspješne godine. Riječi koje dotiču napisala je Indira, a glazbu potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević.

“Ovom pjesmom želim zagrijati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mjesecu slavlja i veselja!”- poručila je Indira Forza. Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na njezinom prvom samostalnom albumu ”Valkira”, a koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin. Nakon pjesme „Greška u genu“, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti“ fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama: ”Volim istraživati glazbu, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvijek sve naše ideje realizira pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspjeha, mnogobrojnih koncerata i sreće.”- naglasila je Indira.

Spot potpisuje Sandra Mihaljević, a sniman je u Baškoj Vodi, u interijeru Grand Hotela Slavia koji je bio prekrasna kulisa brojnih scena u kojima Indira izgleda senzacionalno. Indira je ove godine zahvaljujući svom glam timu Vikleru i ružu promijenila i dugogodišnji imidž te kratku, prepoznatljivu frizuru zamijenila bobom za koji dobiva samo komplimente.

Ako je suditi po novoj pjesmi ”Prvi se pamti”, album najavljen za sljedeću godinu bit će prava glazbena poslastica, a Indirin koncertni kalendar pratite na njezinim društvenim mrežama.