in

“Ima smisla” novi je singl Nike Turković

Nika Turković predstavlja pjesmu “Ima smisla”, prvi singl s novog albuma u stvaranju. Nedavna objava albuma “11” na vinilu, koji je odmah zasjeo na #1 mjesto hrvatske top liste najprodavanijih, bila je ujedno i završni čin jednog od najboljih domaćih pop izdanja 2023. godine. Na mjestu gdje se “11” zaustavio autorski se nastavlja upravo „Ima smisla“.

“Kao i sve moje pjesme, “Ima smisla” će svatko sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htjela vratiti na početak tamo negdje gdje su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili spot raditi na filmu. Umorile su me šljokice i uljepšavanja” – objasnila je Nika.

Tekst za “Ima smisla” napisala je Nika. Glazba je autorski djelo nje i Ivana Pešuta koji potpisuje i aranžman, a pjesma je snimljena u Rijeci proteklih mjeseci. Spot je pak sniman u okolici Kutine, a režirao ga je Benjamin Strike čije su i montaža i fotografije. Luka Vidović također se bavio montažom, dok je za DOP i koloring spota na filmu bio zadužen Dario Radusin.

Foto: Benjamin Strike