in

Hauser na Brijunima snimio novi spot

Hauser je objavio novi spot za skladbu “The Lonely Shepherd” (from Kill Bill with London Symphony Orchestra), objavljenu na prvom solo albumu “Classic”. S ovim spotom, baš kao i onima koji dolaze u narednim tjednima, Hauser se nada da će publici diljem svijeta pružiti toliko potrebni glazbeni bijeg i utjehu u ova uznemirujuća vremena.

„U vrijeme dok mnogi od nas ne mogu napustiti svoje domove, nadam se da će prekrasan pejzaž Nacionalnog parka Brijuni i melodija „The Lonely Shepherd“ pomoći da skrenemo misli sa svakodnevnih briga. Nadam se da ćete izdvojiti nekoliko trenutaka da uživate i da se opustite. Želim vas sve najbolje, uvijek i sad.“, kaže Hauser kojeg gledamo samog na Brijunima u emotivnoj izvedbi jednog od remek-djela klasične glazbe.

I Hauser poštuje samoizolaciju i morao je odgodoti neke planove. No to mu ne pada teško:

„Ja sam zapravo cijeli život u karanteni i izolirani samac koji je u svom svijetu i mislima. Puno vremena provodim i sam u prirodi pa je trenutačna situacija za mene samo nastavak samoizolacije. U travnju će biti godišnjica pauze od 2CELLOS i turneja. Trebao sam krenuti sa solo turnejom, ali su koncerti potvrđeni za travanj i svibanj odgođeni zbog pandemije. Mislim da ova samoizolacija ima i dobrih strana. Bit će ovo provjera za većinu ljudi, mogu li biti sami sa sobom, okrenut će se sebi i nekim izgubljenim vrijednostima. Svijet juri, radili smo protiv prirode. Sad treba stati malo da se neke stvari poslože. Priroda se već obnavlja. Čuvajte sebe i druge i ostanite doma.“, poručuje Hauser.