in

Hauser ima novi plesni hit, poslušajte obradu “Livin’ la Vida Loca”

Svjetska zvijezda Hauser, dao nam je prvi uvid u nadolazeći solo projekt i to objavom zadivljujuće obrade klasika Rickyja Martina, hita “Livin’ la Vida Loca”, u koju je Hauser pretočio svoj jedinstveni glazbeni dar.

Od otvaranja setom bubnjeva, udaranja u živahnom plesnom ritmu i uz brass sekciju plesnog benda, Hauser zauzima središnje mjesto na violončelu sa svojim senzacionalnim prepoznatljivim zvukom.

Slušatelje tako odvodi u vrtoglavu avanturu romantike i uzbuđenja, inače Hauserov zaštitni znak koji ga je učinio međunarodnom zvijezdom. Poznat po tome što je violončelo odveo na neistraženi glazbeni teritorij, Hauser s lakoćom prelazi iz žanra u žanr, ujedinjujući obožavatelje svih dobi i porijekla diljem svijeta.

“Violončelo ima univerzalni jezik koji svi mogu razumjeti”, rekao je Hauser. “‘Livin’ la Vida Loca’ je pjesma koja je ostavila trajan utjecaj kao globalno ujedinjujući hit u više generacija. Želim da slušatelji čuju moju novu izvedbu i slave život pjesme, sa svima koji slobodno plešu i pjevaju, slušajući radost vlastitog srca kada čuju moju glazbu. Proslavimo život zajedno.”

S “Livin’ la Vida Loca”, nedavno uvrštenom u National Recording Registry zahvaljujući svom velikom kulturnom utjecaju, Hauser slavi jedan od najistaknutijih svjetskih hitova u posljednjih 25 godina.