in

Hari Rončević spreman je na sve!

Hari novom pjesmom pokazuje da je “Spreman na sve”! S dozom kritike i ironije poznati je kantautor započeo prije više od 25 godina, kada se pjesmom “Getanin” 1994. javnosti predstavio na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana i osvojio prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike. Iste je godine objavio i album prvijenac „Buntovnik s razlogom”. Time je pokazao da je autor koji se ne ustručava progovoriti o problemima koji nas okružuju.

Upravo je takva i nova pjesma “Spreman na sve”, za koju je spot napravio s redateljem Željkom Petrešom. Kadrovi ekološke devastacije planeta Zemlje prožeti ljubavnim kadrovima u potpunosti prikazuju ono o čemu govori pjesma.

Pjesmu je Hari napisao prije nekoliko godina, ali zdravstvena situacija u kojoj smo se svi zatekli ove 2020. potakla ga je da ju objavi baš ovih dana. Snimljena je u studiju Dade Marušića, a za aranžman su zaslužni Hari i Albert Limić.

“Pjesma “Spreman na sve je” nastala prije četiri godine. Tvrditi da će svijeta nestati zbog krava koje pasu travu i proizvode plinove, pored svega što najbogatiji rade ovom planetu, u najmanju je ruku licemjerno, što se i vidi u novom spotu. Ovom pjesmom sam želio izraziti svoj ironičan stav i to da dok čekamo taj “siguran kraj”, pružimo više ljubavi osobama koje volimo i ljudima općenito.” rekao je Hari.