in

Hari Rončević povodom 30 godina karijere pripremio nešto posebno

Hari Rončević ove godine slavi 30 godina glazbene karijereVeliki koncert naziva “Još ovaj put”, a održat će se 13. svibnja u Lisinskom. Od izvedbe “Buntovnika bez razloga” u malom splitskom kafiću, nastupa na Melodijama hrvatskog Jadrana s pjesmom Getanin” pa do danas kada njega i njegove pjesme znaju svi, koncert će biti presjek njegovog stvaralaštva. Kao iznimno plodan autor, s nekim se pjesamama teže rastajao. Jedna od njih je i “Još ovaj put” za koju je rekao: “Napokon, odlučio sam snimiti pismu koju sam poklonio Oliveru Dragojeviću. Pjesmu prati i spot u režiji Luke Ištuka koji je s Harijem uspješno surađivao i na spotu za pjesmu “Zagrli me”.

Veliki zagrebački koncert povodom 30 godina glazbenog rada nosi isti naziv kao i ova pjesma, no Hari je kroz šalu pojasnio: “Ime koncerta nije iz razloga na koji mislite, ne po pjesmi,  već zato što sam ja već tri puta održa koncert u Lisinskom, a treći koncert sam nazva ‘Treći put’. Ovo mi je 30 godina karijere, a i ja već iman 60… Bojim se da ću još samo ovaj put slavit tako.

Zagrebačkom koncertu se veoma raduje jer mu je najveća nagrada kada publika s njim zapjeva njegove stihove te se nada da će i njegova verzija pjesme “Još ovaj put” naći put do njihova srca, baš kao i “Getanin”“Još ne znam kud s tobom”,  “Kada jednom ovom zafalim se tilu”“Kad bi se moga rodit” te brojni drugi hitovi.

Karte za koncert u Lisinskom u prodaji će se naći od četvrtka, 16. veljače putem sustava ulaznice.hr.

Foto: Petra Srđenović, Luka Ištuk