in

Goran Karan je objavio novu pjesmu naziva „Jednom dnevno“ koju je otpjevao u suradnji s vrhunskim svjetskim majstorom usne harmonike Antoniom Serranom!

Autor teksta i glazbe je sam Goran, dok je za aranžman zaslužan svima poznati Nikša Bratoš. Suradnja s ovim poznatim producentom je postala konstanta u Goranovoj karijeri s obzirom da su dobitna kombinacija za stvaranje hitova! Za ovu pjesmu se već sada smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica.

Goran se svojim autorskim umijećem zadnjih par godina profilirao u vrsnog tekstopisca i autora glazbe što je potvrdio autorskim uspješnicama poput “Dobro ti jutro ljubavi”, “U četiri oka”, “Moja košulja” i mnogih drugih.

Suradnja na novoj pjesmi sa zanimljivim glazbenicima poput Antonia Serrana koji je surađivao i s legendarnim Oliverom, daje dodatnu čar cijeloj glazbenoj priči.

– Pjesma “Jednom dnevno” je mali ljubavni glazbeni recept za potrebe onih koje najviše volite. Glazbu i stihove sam napisao ja, a snimali smo u glazbenoj klinici i pod vodstvom primariusa dr. Nikše Bratoša. Pjesma “Jednom dnevno” predstavlja sjajnog Antonia Serrana, vrhunskog svjetskog majstora usne harmonike kojeg sam upoznao na snimanju HTV-ove emisije A strana, koja je bila posvećena Oliveru. Kako sam imao čast pjevati u tom zaista izvanrednom i za nas glazbenike, vrlo emocionalnom hommageu, producent Nikša Bratoš nas je tom prilikom upoznao. Zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema glazbi, sve je išlo nevjerovatnom brzinom, pa smo već sutradan, po završetku snimanja emisije sva trojica bila u studiju. Antonio je u pjesmu “Jednom dnevno” udahnuo nježnost i nepredvidivu radost, kao da nam je leptir uletio kroz prozor u kompoziciju. Zaista sam sretan i zahvalan na ovoj suradnji, osobito zato što je nastala spontano i bez predumišljaja. Zapravo, Oliver je Antonia i mene zadužio glazbom i prijateljstvom! Dakle, dragi ljudi, vjerujem da već znate, ali nije šteta ponoviti recept prema uputama narodnog liječnika i samozvanog glazbenog kardiologa – Jednom dnevno. Pa tako cijeli život. Samo ljubav.- zaključio je dalmatinski glazbenik.

Goran je prije par mjeseci objavio album “Glas juga” na kojem se nalazi dvanaest pjesama među kojima su i najavni singl “Moja košulja”, “Dobro ti jutro, ljubavi”, duet sa Severinom “Sta je svit” i s Rajkom Dujmićem “Ako to je sve”. Također tamo se nalazi i nekoliko pjesama iz “Naše bile štorije”, mjuzikla koji je osvojio i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe.

Producenti cijelog albuma su Nikša Bratoš i Nenad Šiškov, a album je nastao u izdanju Scardone s kojom Goran potpisuje dugogodišnju suradnju. Uz novi album ovo je bila velika godina za Gorana i po velikom koncertu koji je održao u Lisinskom u četvrtom mjesecu uz fenomenalne goste Severinu, Petra Grašu i grupu Providenca. Ne sumnjamo da će se uspješna karijera ovog dalmatinskog velikana nastaviti i kroz novu pjesmu “Jednom dnevno”.