in

Gibonni objavio “Pijesak nošen vjetrom”

Pijesak nošen vjetrom’ četvrti je singl sa prošle godine objavljenog Gibonnijevog EP-a “U po ure”, koji je istovremeno dobio i sjajan prateći video spot u režiji Matka Petrića.

‘Pijesak nošen vjetrom’ otvara moćna gitara Vlatka Stefanovskog, stalnog suradnika na Gibonnijevim albumima od kraja devedesetih. U kombinaciji sa svjetski glasovitom ritam sekcijom koju smo upoznali još na “Mirakulu”, a koju čine basist Pino Paladino i bubnjar Manu Katche, ‘Pijesak nošen vjetrom’ je prava tour de force / demonstracija moći vrhunske ekipa glazbenika, rasna rock pjesma i jedan od budućih koncertnih favorita. Uz violinu sjajnog Marka Ramljaka i dojmljivi zvuk masinqua, iza kojeg ponovo stoji Haddis Alemayehu Haddinqo, opet smo u čas na world music terenu koji se opet pretapa u dinamičnu ‘pjesmu divlju’ , pravu rock himnu, za koju nema sumnje da će vam se na prvu uvući pod kožu.

Novi singl i videospot izlaze neposredno nakon nedavne najave velikog Gibonnijevog koncerta u zagrebačkoj Areni koji će se održati 08.03.2023., a za koji od početka prodaje ulaznica vlada izuzetno veliki interes, stoga svima preporučujemo da ih kupe na vrijeme dok ih još uopće ima.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.