in

“Gastarbajter trubadaur” novi je singl i spot Zorana Predina

“Gastarbajter trubadaur” novi je singl i spot jednog od najboljih kantautora u regiji, Zorana Predina. Novi singl ujedno je i najava istoimenog novog studijskog albuma koji će se ekskluzivno naći samo na vinilu. Zašto se osjeća kao gastarbajter trubadur i zašto je upravo tako nazvao novi album Predin je objasnio:

“Srećom pajkice nisu više obavezni dio garderobe modernih trubadura, dok je sve drugo ostalo gotovo isto. Pogotovo u smislu da mjesto gdje izvadim gitaru i zapjevam postaje moj privremeni dom, a ja gastarbajter. O tome pjeva ova pjesma. Rođen sam za život na bini”.

Uz prethodne singlove “Bez tragova i sjene” i “Čarape ispod sandala”, Predin je najavio zanimljiv novi album u kojem ponovo dolazi do izražaja njegova duhovita autorska izvornost. Kantautor i pisac svoj novi album odlučio je objaviti na hrvatskom i slovenskom jeziku i to isključivo na vinilu. Hrvatski album “Gastarbajter trubadur” na tržištu će se naći od 8.10. dok će slovenski album “Takšnih več ne delajo” biti objavljen sredinom studenog.