in

Frenkie predstavio video spot za novi singl “Trijumf”

Nakon što smo ga na zadnjem albumu “Dunya” čuli u reggae stilu, Frenkie se s novom pjesmom vraća svojim hip hop korijenima. “Trijumf” je energična hip hop traka, a Frenkie još jednom dokazuje zašto je jedan od najboljih regionalnih rep izvođača. Pjesma je nastala u suradnji s Indigom i Toshijem, a video spot potpisuje Adnan Avdić s Maidom Ribić kao glavnom glumicom.

“Nakon zadnjeg albuma sam poželio da repam i da vidim koliko mogu svoj flow tehnički da usavršim, i kao rezultat se desio Trijumf. Kroz svoju karijeru sam eksperimentisao sa raznim žanrovima i to mi je uvijek bilo neko osvježenje. Ali ono što i dalje primjetim je da me najsretnije čini kada bez previše kalkulisanja i razmišljanja pustim da me vodi osjećaj i prosto repam preko beata” – poručio je Frenkie.

Frenkie, Kontra i Indigo nastupaju u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u srijedu 22. studenog, a u nedjelju 19.11. Frenkie uz brojne domaće hip hop izvođače nastupa na humanitarnom koncertu za Palestinu u sarajevskom Domu mladih.