in

“Flashback” novi album Lidije Bačić Lille

Album “Flashback” Lidije Bačić Lille inspiriran je zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu, a u prodaji je od petka 22.travnja.

“Nakon dvostrukog albuma Revolucija, Fayina ideja je bila da odmah radimo i novi tematski album Flashback, što mi se na početku nekako činilo prebrzo, no sada mi je drago. Na kraju i nije bilo baš toliko brzo, jer smo na albumu radili preko godinu dana. Dogodila se sinergija autora Faye, Siniše Reljića, pjesama i mene. Stvarno divan album, jednostavno se mora slušati u komadu jer su pjesme povezane i skupa stvaraju kompletni dojam tih 80 -tih u novom ruhu, što smo i željeli postići. Reakcija publike već na prve singlove je bila odlična. Na snimanju smo stvarno uživali. Polako, mjesecima smo radili tekstove, vokale, aranžmane, mikseve….i dobili ovaj album koji će u mom opusu uvijek imati posebno mjesto.” – izjavila je Lille.

Na albumu se nalazi ukupno 8 pjesama od kojih su do sada već objavljene “Ponekad poludim”, “Zauvijek”, “Stop” ft.Žanamari i aktualni singl “To je to” koji, u samo tri tjedna od objave, broji preko 1,3 milijuna pregleda na YouTube-u.