in

Edo Maajka s bendom na afternoon sessionu snimio spot za pjesmu “Kreator”

Nakon prisilnog tromjesečnog mirovanja Edo Maajka se konačno vratio u svoje najprirodnije okruženje – na stage! Edo i njegov bend (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi) u Kulturnom centru Mesnička su zasvirali popodnevni session, kamerom zabilježili odličnu atmosferu i napravili spot za uvodnu pjesmu s albuma Put u plus – “Kreator”. Dragi ljudi, pozitiva i smijeh glavni su motivi spota, a moćni stihovi vrhunskog tekstopisca potvrđuju Edin status regionalnog “Kreatora” brutalno dobrih pjesama.

“Nakon tri mjeseca korone i odvratnog potresa, konačno smo se našli da malo zasviramo. Odlučio sam snimit taj trenutak i session, i s korona budžetom smo složili video za pjesmu “Kreator”. Idemo stazama Prosinečkog, Bake i drugih velemajstora, minimalni ulog, a maksimalni učinak :)” – kaže Edo.

Nije lako izdvojiti najbolju pjesmu s albuma, ali za tim zapravo i nema potrebe. Svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile Putu u plus, a o “Kreatoru” Edo kaže: “Pjesma mi je jako bitna, zato i otvara album Put u plus. Govori o preuzimanju odgovornosti za svoj život, a ne traženju krivaca za ono što smo iskreirali za sebe.” Brutalno iskrenim tekstovima i odličnom glazbom Edo se već odavno smjestio na vrh regionalne glazbene scene, za što je dobio itekako zasluženo priznanje struke i naravno, njegove vjerne i brojne publike.

Upravo će njegovu publiku najviše razveseliti vijest da Edo i bend sviraju 18.7. na krovu zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti. Bit će to prva svirka nakon prisilne koncertne pauze, stoga odmah zabilježite datum!