in

Edo Maajka i Dino Šaran objavili pjesmu “Svaki čovjek”

Edo Maajka i Dino Šaran oduševili su brojne obožavatelje duetom “Svaki čovjek”, a na snimanju pjesme kao autor muzike sudjelovao je i regionalno popularni producent Slobodan Veljković Coby, dok su tekst napisali Edin Osmić i Dino Šaran.

“Zvao sam ga, zvao sam dosta producenata da mi pošalju pokoji beat. Ovaj mi se jako svidio i vrlo brzo sam završio pjesmu. Imao je još jedan sa sampleom Dade Topića, pjesma ‘Majko zemljo’, koju je Coby majstorski semplovao, ali ja nisam uspio ništa smisleno napisati. Možda ostane, pa ‘skočim’ na njega neki drugi put”, rekao je Edo Maajka.

Slobodan Veljković Coby jedan je od najpopularnijih regionalnih producenta, čije je uporište u hip hopu, ali ga je rad odveo u neke potpuno nove muzičke vode u kojima je jednako tako uspješan.

“Mislim da sam odavno prerastao predrasude prema novim MC-ima i producentima. Coby je killer, u stanju je zakopati svaki stil i raditi s izvođačima svakog žanra – reperima, treperima, narodnjacima i metalcima. Šteta je što ga rap više ne zanima toliko, ali mislim da je već napravio jako puno i sad mu druge stvari predstavljaju izazov. Šarana sam zvao da uleti na refren i to je bilo to!”, zaključio je Edo.