in

Edo Maajka dobio Rock&Off nagradu za Album godine

Album Ede Maajke ‘Put u plus’ dobio je još jedno veliko priznanje, Rock&Off nagradu za Album godine! Prvo izdanje nezavisne novinarske nagrade okupilo je mnoge vrhunske glazbenike, a žiri je bio u sastavu 64 novinara i medijskih djelatnika koji prate i podržavaju domaću glazbenu scenu već dugi niz goidna. U devet je različitih kategorija žiri odabrao najbolje, a u onoj za Album godine su uz Edu bili Goran Bare i Majke ‘Nuspojave’, Jonathan ‘To hold’, The Strange ‘Echo chamber’ i Vojko V ‘Vojko’.

Kako je bilo u Tvornici kulture Edo je rekao: “Zahvalan sam na nagradi, bila je ovo odlična diskografska godina, sa puno genijalnih albuma, tako da mi znači još više dobiti nagradu u takvoj konkurenciji. Hvala svima, hvala Dallas, Yogi, Mario, Mirsad, Toni, hvala studio Morris, cijeloj ekipi koja mi je pomogla napraviti ‘Put u Plus’. Dragi gosti Yaya, Saša, Dino, Čipkice i super djeca iz dječjeg zbora Mozzartine.”

Ova je nagrada još jedno značajno priznanje cijeloj ekipi koja je sudjelovala na stvaranju odličnog glazbenog materijala koji je i od struke i od publike već proglašen najboljim u dosadašnjoj Edinoj karijeri.

Kako uživo zvuči ‘Put u plus’ provjerite na prvom slovenskom izdanju AntiValentinova 21.2. u ljubljanskoj Cvetličarni!