in

Dua Lipa obavila singl “Houdini”

Danas se globalna superzvijezda Dua Lipa vraća s dugo očekivanim singlom “Houdini”. Pjesma označava početak novog poglavlja nakon uspješnog albuma Future Nostalgia iz 2020.

Dua Lipa napominje da “Houdini” utjelovljuje onaj osjećaj u četiri ujutro kada se noć bliži kraju i kada ste malo znojni, ali ne želite da zabava završi. Video koji je režirao Manu Coss, prikazuje dvojac kako ispituje svoju plesnu koreografiju nakon probe u plesnoj dvorani. Svjetla se reflektiraju u ogledalima u sobi, stvarajući optičku iluziju nabujale energije.

“Ova pjesma predstavlja najlakše i najslobodnije dijelove mog samačkog života.”Houdini je vrlo lagan i istražuje ideju o tome je li netko zaista vrijedan mog vremena ili ću ga završiti kao duh. Nikad ne znate kamo bi vas to moglo odvesti. Ono što donosi je ljepota otvorenosti za sve što vam život baci na put. Veselim se što ću podijeliti taj osjećaj prkosnog blaženstva sa svojim obožavateljima.” – Dua Lipa otkriva pozadinu pjesme.

Pjesmu je Dua Lipa napisala zajedno s Caroline Ailin, Dannyjem L. Harleom, Tobiasom Jessom Jr. i Kevin Parkerom. Herle i Parker ujedno potpisuju i produkciju pjesme.

Možemo očekivati ​​da će Dua Lipa u nadolazećim mjesecima razveseliti svoje obožavatelje još nekom svježom glazbenom poslasticom, ali i službeno najaviti izlazak novog albuma.