in

Dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac

Nakon svega četiri dana u prodaji i puna tri mjeseca prije održavanja veliki zagrebački koncert Josipe Lisac, 21.veljače iduće godine, u dvorani Vatroslava Lisinskog gotovo je rasprodan. Zbog ogromnog interesa dodaje se još jedan nastup i to u subotu, 25. veljače 2023. godine u istoj dvorani, čije ulaznice u prodaju kreću u utorak 22. studenog. Oba nastupa, kao i niz drugih koncerata i aktivnosti koje je zaokupiti Josipu u 2023. posvećene su proslavi 50 godina epohalnog albuma „Dnevnik jedne ljubavi“.

Pjesme s „Dnevnika“, poput „O jednoj mladosti“, „Sreća“ ili „Ležaj od suza“ već dugi niz godina su standardni dio Josipinog koncertnog repertoara, međutim u 2023. još njih će se vratiti na setu listu, uz naravno sve ostale najveće hitove karijere. Koncertno Josipa i njezin bend obići će nekolicinu najvećih gradova naše regije, a sve će početi u Zagrebu.

Ulaznice za koncert 25. veljače u prodaju kreću od utorka, 22. studenog u 10:00. Cijene će biti od 150 kn do 220 kn, ovisno o mjestu sjedenja. Kupiti se mogu online i na prodajnim mjestima Eventima, zatim na Ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.