in

Dan zaljubljenih s Ninom Badrić u Sarajevu

Nina odabrala Dan zaljubljenih proslaviti baš sa svojom sarajevskom publikom na koncertu “U mene se zaljubi”!

Nina Badrić, jedna od najcjenjenijih glazbenica u regiji, provest će nadolazeći Dan zaljubljenih u Sarajevu! Među brojnim pozivima i ponudama koje je imala za koncerte povodom Valentinova, Nina je odabrala Dan zaljubljenih proslaviti baš sa svojom sarajevskom publikom, na sceni Doma mladih 14. februara, s početkom u 20h!
Ovo će biti plesni koncert, sa stajaćim mjestima na parteru i sjedećim mjestima u VIP ložama i za barskim stolovima, u prepoznatljivom krugu Doma mladih, a uz Ninine romantične balade, na set listi će biti i brojni energični hitovi karizmatične hrvatske pop dive. Od nezaboravnih hitova “Rekao si”, “Pamtim”, “Vrati me”, “Čarobno jutro”, “Dodiri od stakla”, “Dani i godine”, “Da se opet tebi vratim”, do pjesama “Moje oči pune ljubavi”, “Dat će nam Bog”, “Za dobre i loše dane”, “Takvi kao ti”, “Ja za ljubav neću moliti”, na repertoaru će se naći istinski muzički biseri Nine Badrić iz najrazličitijih etapa njene karijere. Na dugoj listi bezvremenskih Nininih hitova trenutno po popularnosti svakako vodi aktualni duet s Petrom Grašom “Nemoj”, pjesma koja je preko noći osvojila cijelu regiju i koju pjevaju i vole ama baš svi!

Ninu Badrić do kraja godine očekuju još brojni koncerti, koji popularnu Zagrepčanku vode do Ljubljane, Poreča, Beograda i još brojnih drugih koncertnih destinacija. A svima koji Dan zaljubljenih u februaru žele proslaviti na najromantičniji mogući način, u društvu Nine Badrić i uz sve njene jedinstvene hitove, preostaje da čim prije kupe ulaznicu za ovu posebnu koncertnu večer!

Ulaznice za Ninin koncert “U mene se zaljubi” koji se povodom Dana zaljubljenih održava 14. februara u Domu mladih mogu se kupiti na platou Skenderije, na prodajnom mjestu Artikulacija BKC i online u sistemu Entrio.ba.