in

Crvena jabuka oduševljava novom pjesmom “Ostat ću te željan”

“Ostat ću te željan” novi je službeni singl i videospot grupe Crvena jabuka. Pjesma autora Dina Muharemovića koju su aranžmanski upotpunili Laris Pašalić i Dražen Žerić ujedno je i treći objavljeni singl s aktualnog albuma Tvrđava koji se samo nekoliko dana po izlasku našao na vrhu najprodavanijih domaćih albuma.

Režiju i montažu novog videospota potpisuju Mirko Šenkovski Geronimo i Dragana Kajtazović – Šenkovski, autori većine pjesama s novog albuma. “Kakva emocija”, “Našla sam se u pjesmi, hvala što postojite”, “Divni, jedinstveni…vraćaju u neka stara,dobra vremena!”, samo su neki od komentara na YouTubeu mnogobrojnih fanova grupe koja je na pozornici punih 35 godina.

I dok nestrpljivo čekaju vrijeme kad će ponovo zasvirati pred svojom publikom, Žera i članovi Crvene jabuke posvetili su se promoviranju novog albuma koji su kolegama i medijima predstavili u Zagrebu i Sarajevu. Osim toga, Žera brusi i svoje kulinarske sposobnosti, a svoje prijatelje često iznenadi s fiš paprikašom koji obožava.