in

Colonia novim singlom i spotom “Melem” otkrila najjači adut albuma “Nova era”

Nakon nekoliko uspješnih singlova s novog studijskog albuma “Nova era”, jedina i najdugovječnija hrvatska dance grupa Colonia objavila je prema mnogima najjači adut, singl “Melem”. Glazbu, tekst i aranžman je, kao i produkciju cijelog albuma, radio Boris Đurđević, koji još jednom zaraznim plesnim ritmom i modernom produkcijom potvrdio mjesto među najboljim hrvatskim producentima. Đurđević je uvijek uspješno pratio najnovije svjetske trendove po pitanju glazbene produkcije, a zahvaljujući tome “Melem” odlično zvuči u bilo kojem klupskom prostoru. Electro house zvuku savršeno se prilagodio i snažni vokal Ivane Lovrić čiji se dolazak u Coloniju pokazao kao pun pogodak.

Atraktivna Ivana je i glavna okosnica modernog video spota kojeg je režirao Dario Radusin, a koji je režirao spot i za prošli hit Colonije, “Alarmantno”. Videospot za “Melem” premijerno je prikazan jučer točno u podne na službenom YouTube kanalu grupe Colonia i u programu CMC televizije.
“Melem” je zasigurno pravi melem za dušu u ove hladne jesenske dane, čime Colonia nastavlja predstavljati niz odličnih singlova koji dolaze s njihovog novog studijskog albuma “Nova era”. Osim pjesmama, stranice nove ere Boris i Ivana uspješno ispisuju koncertnim nastupima po regiji.