in

“Čarobna stvar” Nene Belana i Zorane Kačić Čatipović

Pjesma koja je nastala kao produžetak suradnje započete radom na Belanovom autorskom mjuziklu “Bambina” postavljenog na pozornicu splitskog HNK početkom ove godine, u kojem Zorana radi kao glumica u stalnom angažmanu, dobila je i čaroban video spot u režiji Milana Latkovića.

“Sretan sam da je spot za pjesmu “Čarobna stvar” napokon ugledao svjetlo dana. Ovom prilikom javno želim zahvaliti kolegi, prijatelju i cimeru Giulianu te svim tim divnim ljudima, glumcima HNK Split, s kojima sam radio na mjuziklu “Bambina”. Također i cijeloj ekipi iz HNK na čelu s intedantom Srećkom Šestanom, a koji su mi nesebično pružili potporu u stvaranju ovog šarmantnog i emocijama prožetog mini-filma. Naravno, sretan sam i zbog Zorane jer se moja vizija o našem duetu, nakon čarobne pobjede na Splitskom festivalu, napokon pretočila i u jedan prekrasan vizual, zahvaljujući upravo režiji Milana Latkovića. Čaroban je ovaj dan!” – sretno i zadovoljno kaže Neno.

Milan Latković pjesmu je besprijekorno pretočio u video spot kojim nas je poveo na put u neka druga vremena, a odlična šminka i kostimi dodatno su pojačali vizualnu atraktivnost ovog doista posebnog uratka. Dirljiva ljubavna priča prava je audio-vizualna poslastica, stoga uživajte, otplovite u možda vlastitu prošlost, ili se samo prepustite sanjarenju i maštanju jer ljubav je doista “Čarobna stvar”.