in

Boris Novković i Ja’Smin predstavljaju pravu pjesmu “E, moj brate”

Boris Novković, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora, i Jasmin Šehović snimili su prvi zajednički duet “E, moj brate”. Interesantno je da je stihove za ovu pravu mušku pjesmu napisala Alka Vuica, jedna od naših najplodnijih kantautorica i Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica. O tome kako je došlo do njihove suradnje, Boris je rekao:

“Prije nekih godinu dana upoznao sam mladog glazbenika Jasmina Šehovića čija me ljubav i iskrenost prema glazbi podsjetila na moje početke. Obećao sam mu pomoći i dogovorili smo se da ćemo snimiti duet kad naiđe prava pjesma. Glazbu za ovu pjesmu sam nedavno napisao i drago mi je što sam nakon puno godina ponovo surađivao sa sjajnom Alkom Vuicom. Odmah smo prepoznali da je to pjesma za dogovoreni duet. ‘E, moj brate’ vrlo je životna pjesma i ocrtava dah i puls vremena u kojem živimo te sve ono kroz što prolazimo posljednjih godina.”

Suradnja s Borisom Novkovićem za Ja’Smina je ostvarenje sna. Sve je krenulo od snimljenog covera “Daleko” i upoznavanja s Borisom Novkovićem. Zanimljivo je da nova pjesma izlazi na isti dan, trideset i četiri godine nakon objave Borisovog trećeg studijskog albuma “Dok svira radio”, jednog od njegovih najprodavanijih albuma.