in

“Bijeli anđeo” novi singl i spot Ane Rucner

Nova pjesma violončelistice Ane Rucner – “Bijeli anđeo” ovih je dana doživjela svoju veliku regionalnu premijeru i najavila izlazak novog studijskog albuma “Classic Balkan”. Pjesmu prati i zanimljiv video spot, razotkrivajući novo i neočekivano poglavlje u muzičkoj karijeri poznate violončelistice Ane Rucner.

Svoj novi album “Classic Balkan” Ana je intenzivno pripremala pune četiri godine, a novi singl “Bijeli anđeo” drugi je singl, nakon popularne “Esme”, koji je predstavljen publici. Pjesma je nastala u suradnji sa Zlatkom Timotićem – Zlajom, a snimana je na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, za potrebe stranog tržišta.

“Svaka pjesma koja će se naći na mom novom albumu “Classic Balkan” ima podlogu klasičnog sviranja violončela, u kojem je isprepleten balkanski melos koji obuhvaća makedonske i turske ritmove, romantične balade, romsko pjevanje, nevjerojatne spojeve raznih glazbenih mjera kao što je 11/8-insko
izvođenje pjesme pod nazivom “Oro Rucner”, a na albumu je i jedna posebna pjesma “Esma” koja je i inspirirana čuvenom Esmom Redžepovom“, naglasila je Ana Rucner koja novi album naziva “projektom života”.

“Pjesma “Bijeli Anđeo” jedan je od mojih favorita s novog albuma i jedva sam čekala da ovaj novi singl i video spot predstavim svojim fanovima. Spot koji prati pjesmu je vrlo jednostavan i minimalistički, a sva je pažnja usredotočena na taj divan zvuk violončela i snažan, emotivan vokal. Ovaj video, baš kao i pjesma, šalju poruku ljubavi i nade, a to je ono što nam danas treba više nego ikada!“ zaključila je Ana Rucner.

Inače, režiju i produkciju video spota „Bijeli anđeo“ potpisuju Danijel Majcen, Marko Grubišić i Tomislav Mateo Klarić, a za styling Ane Rucner pobrinuo se njezin dugogodišnji stilist i prijatelj, Ivan Friščić.