in

Ana Stanić predstavlja spot za pjesmu “Krila”

Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem festivalu “Beogradsko proleće”, Ana Stanić s autorskom pjesmom “Krila” osvojila je dvije nagrade. Specijalnu nagradu Naxi radija i nagradu za najbolji aranžman, koji je radio Mahir Sarihodžić.

Nagrađivana pjesma zaslužila je i spot koji će prenijeti Aninu poruku, a to je ostvarila u suradnji s Dariom Janoševićem. Htjela je prikazati kontrast između crnih silueta koje simbolizuju sve ono loše što ranjava i povrijeđuje, i zelenih polja i svjetlosti koje liječe, nadahnjuju i daju nadu da dobrota pobjeđuje.

“Ovo će biti najdiskretnija najava mog novog spota do sada. Kad se dogode strašne tragedije, ništa nema smisla i svaki entuzijazam djeluje neumjesno. U vrijeme crnih prilika, mržnje i rana, budite zelena polja dobrote i svjetlosti. Ako postoje ljekovite stvari, glazba je sigurno jedna od njih. Nadam se da će vam se svidjeti spot za pjesmu “Krila”. Šaljem vam oblak ljubavi”, izjavila je Ana.

Na pjesmi su sudjelovali i poznati glazbenici Dado Marinković na bubnjevima, Robert Vrbančić na basu, note akustične i električne gitare djelo su Mire Lesića, a prateće vokale otpjevala je Maya Sar.

Inače, Ana ove godine slavi 25 godina karijere i tim povodom 10. lipnja objavit će “Best off album”. Na albumu će se naći i tri nove pjesme, među kojima i duet “S one strane ljubavi” s Borisom Novkovićem. Ana će obradovati svoje obožavatelje novim album i koncertima širem regije.