in

Ana Rucner spotom za pjesmu “Uvijek vjerni” najavila novi album

“Uvijek vjerni”, pjesma je koju je Ana Rucner snimila još 2014. godine, a nastala je kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Glazbu potpisuje Ranko Boban, tekst Željko Kozina, a aranžman je radio Mahir Sarihodžić. Pjesma je sada dobila i video spot koji su snimali Sandro Sklepić i Marko Čordaš na JK Western Ranchu.

Ovo je jedina u potpunosti vokalna pjesma Ane Rucner s nadolazećeg studijskog albuma. Nazvala ga je “Croatian Heritage” i za nju ovaj uradak predstavlja posebnu radost i ponos jer okuplja skladbe koje su, malo je reći, nacionalno blago. Ana će ih uz pomoć svojih suradnika predstaviti u zanimljivom glazbenom izričaju.

„Bilo je ovo nevjerojatno iskustvo za mene pogotovo zato što sam po prvi put zajahala konja. Ovo prekrasno biće pratilo me tijekom cijelog spota i zahvaljujem JK Western Ranchu što su nam ustupili svoje imanje za snimanje spota. Osim što sam se po prvi put našla u sedlu uspjela sam i propeti konja na zadnje noge i nevjerojatno je što smo to uspjeli snimiti iz prvi put. Ispalo je zaista spektakularno“, kaže Ana Rucner koja ekskluzivno najavljuje novi album koji će biti objavljen do kraja veljače.

Foto: Sandro Sklepić