in

Alka Vuica i Zoran Šerbedžija udružili snage singlom “Vodi me odavde”

Legenda domaće glazbene scene, pjevačica i autorica brojnih velikih hitova, Alka Vuica, udružila je snage s poznatim gitaristom, pjevačem, autorom, producentom i velikim prijateljem, Zoranom Šerbedžijom. Alka & ZoKk sada predstavljaju singl “Vodi me odavde” koji ujedno najavljuje i njihov zajednički glam rock album, a koji će svjetlo dana ugledati sljedećeg mjeseca.

Režiju i art direkciju videospota za “Vodi me odavde” potpisuje Šime Eškinja, dok iza snimanjaj i montaže stoji Željko Jurešić, a lokacija snimanja je kultni caffe bar Alcatraz.

Iza cijelog projekta autorski stoje upravo Alka i Zoran, koji je za cijeli album odsvirao gitare, kao i dobar dio bas gitara i pratećih vokala. Produkcija Arijana Vuice, Srđana Sekulovića Skansija i Zorana Šerbedžije, ovaj album gurnula je u svjetski standard, a Alkin vokal u rokerskim aranžmanima zvuči moćnije no ikada. Alka & ZoKk surađivali su i nastupili na Zagrebačkom festivalu 2020. s pjesmom “Kuća iz žurnala”, kao i na Splitskom festivalu 2019. godine, gdje su odnijeli nagradu za najbolje stihove pjesmom “Vrijeme za nas” na kojoj su surađivali s Nenom Belanom. Obje pjesme naći će se na dolazećem zajedničkom albumu, kojem su se Alka & Zokk maksimalno posvetili zadnjih godinu dana pa nema sumnje kako će naići na izvrsne reakcije kod publike i kritike.

Foto: Šime Eškinja