in

Aleksandra Radović 27. maja ponovo u Sarajevu!

Pop diva Aleksandra Radović zapjevat će nakon 4 godine ponovo pred sarajevskom publikom na koncertu koji će se održati u petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20h. Sarajevski je koncert dio Aleksandrine proljetne mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će dan prije koncerta u Sarajevu, održati koncert u Mostaru.

Karizmatična pop diva  jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi svojim emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za sarajevski koncert, za koji su ulaznice danas puštene u prodaju, ponovo tražiti karta više!

Aktualni studijski album Aleksandre Radović – “Predvorje života” koji je osvojio publiku širom regije gotovo preko noći i dalje oduševljava njene fanove mnogim prelijepim i emotivnim baladama o ljubavi i patnji, uz Aleksandrin upečatljiv muzički stil. Upravo su s ovog albuma skinuti singlovi, a sada već i veliki hitovi “Ne, hvala”, “Živim bol”, “Gde ćeš ovu noć” i “Ljubavi moja”. Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u BKC-u, uz aktualne pjesme s albuma “Predvorje života”, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila  tijekom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, “Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, “Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek” i mnoge druge.

Ulaznice za predstojeći koncert Aleksandre Radović 27. maja u BKC-u mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni BKC-a.