in

4 tenora za Lisinski
pripremaju nešto posebno

Veličanstveni glasovi 4 tenora 26. 2. 2023. ponovno će se zaoriti Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog. Uz glazbenu pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića povest će publiku na glazbeno putovanje bogatim repertoarom koji će vješto premostiti granice različitih generacija i žanrova. Bit će to neponovljiv doživljaj koji će upotpuniti i poseban gost – Matija Cvek.

Svaki put kada stanu na neku zagrebačku pozornicu 4 tenora žele publici prenijeti svoju ljubav prema glazbi, ali na neki poseban način. Razmazili su publiku sjajnim koncertima. Od 2016. u Lisinskom su nastupili na 4 koncerta, a u Zagrebu su zapjevali i na Platou Gradec, u KC Dražen Petrović s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije. S njima te sjajnim gostima Radojkom Šverkom i Goranom Karanom zapjevali su i na kultnoj Šalati na koncertu o kojem publika i dalje priča s oduševljenjem.

Sjajno će biti i ovog puta, na njihovom 5. koncertu u Lisinskom

„Lisinski je za nas glazbenike i scenske umjetnike konstantna inspiracija i poticaj za neki novi impuls u karijeri, potvrdu dosadašnjih vrijednosti pa i prigoda za novo intrigiranje publike koja vjerno pohodi naše koncerte“, pojašnjava Đani.

Nakon brojnih koncerata u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, brojnih glazbenih uspješnica, nagrada i pohvala, daske ove pozornice sada ih ponovno zovu, a oni će tom zovu srca drage volje prepustiti.

Ulaznice za koncert “4 tenora u Lisinskom” dostupne su na blagajni Lisinskog i putem sustava ulaznice.hr. Požurite jer za njihove koncerte ulaznice nestaju velikom brzinom!

Foto: Igor Kelčec