in

33. Božić u Ciboni

Proslava Božića i božićnih blagdana nezamisliva je bez tradicionalnog koncerta Božić u Ciboni koji se po već 33. put održava na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca u 20 sati.

Brojni izvođači izvest će raznolik glazbeni program sastavljen od tradicionalnih i klasičnih božićnih skladbi, ali će predstaviti i neke suvremene napjeve koji govore o čaroliji Božića, a čut ćemo i praizvedbe Božić bez tebe od Bang Banga i Alleluia (2020) od maestra Šljivca. Kao i prijašnjih godina na koncertu će nastupiti vrsni glazbenici Zagrebačke filharmonije i orkestra Zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“.

Najljepše božićne pjesme izvest će Mia Dimšić, Marko Tolja, Battifiaca, Sandra Bagarić, Vlado Kalember i Klinci s Ribnjaka, Žera, Lara Antić Prskalo, Mirko Švenda Žiga, Zvjezdice, Feminem, Zsa Zsa, Josipa Bilić, Roko Radovan, Božićni zbor, LADO, Tri Božićne gracije (Ena, Linda, Melita), Ricardo Luque, Ivan i Marin Bulić, Marko i Gazde, Stanko Šarić i Marko Bujanović. Izvedbe će upotpuniti i kulturno-umjetnička društva iz Zagreba i okolice.

Božić u Ciboni održava se u organizaciji Grada Zagreba, Hrvatske radiotelevizije i Kulturnog centra Travno, a u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Zagrebačkom filharmonijom i Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“.

Ulaznice su u prodaji putem sustava i na prodajnim mjestima ulaznice.hr.

Cijena ulaznica u pretprodaji – 30 i 50 kn (3,98 i 6,64 €)
Cijena ulaznica od 24. 12. i na dan koncerta – 40 i 60 kn / (5,31 i 7,96 €).
Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni KC Dražen Petrović od 17 sati do početka programa.