in

Tri mušketira objavili prvi zajednički album Prijatelji zovite mi nju

Od danas je u prodaji prvi album Tri mušketira “Prijatelji zovite mi nju”. Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros pjevačke su legende koja iza sebe imaju zavidnu karijeru dugu i po nekoliko desetljeća, a nakon nekoliko zajedničkih nastupa na open air koncertima i festivalima odlučili su udružiti glasove i u zajedničkim pjesmama.

Prije dvije godine tako su prvi put predstavili pjesmu “Prijatelji zovite mi nju” po kojoj je i nazvan zajednički album, a potom su uslijedile “Na Božić mislim ja” i “Stani srce ludo stani”.

Osim zajedničkih hitova, na novom albumu nalaze se i njihovi samostalni hitovi objavljeni u zadnje tri godine. “Nisam te zavridija”, “Najdraža moja” i “Dalmatinca mater rodi” Mladena Grdovića, “Kaldrme i jorgovani” i “Od ljubavi prave gineš” Zlatka Pejakovića te “Pita CIA pita policija” i “Moja Marina” Jasmina Stavrosa, pjesme su koje su kraljevi zabave, kako ih se često naziva u medijima, predstavili na festivalima u Splitu i Vodicama, a itekako se dobro uklapaju u njihov repertoar.