in

Severina objavila singl “Fališ mi”

Severina, jedna od najvećih regionalnih zvijezda, predstavila je svoj novi singl “Fališ mi”. Ova pjesma ujedno je i prva objavljena pjesma s njezinog novog albuma. Na singlu gostuje bugarski pjevač Azis, koji osim sa Severinom, je sarađivao i s brojnim drugim pjevačicama iz regije uključujući Indiru Radić, Martu Savić i Jelenu Karleušu. Autor glazbe, teksta i aranžmana za pjesmu “Fališ mi” je Filip Miletić, koji je ujedno i kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma.

“Kada mi je Filip Miletić predložio suradnju sa Azisom, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu! On je to i dokazao svojom izvedbom, koja je doista maestralna. Od kada se pjesma Fališ mi počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima. Jako mi je drago da nam se pridružio. A imam i poruku za publiku… Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se da sam i ja vama” izjavila je Severina.

Aktaktivan video spot, redatelja Nemanje Novakovića, u čijoj produkciji je sudjelovalo više od 50 članova producentskog tima, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istoga koreografiju za Severinu, kazališne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović.