in

Rock bend Žoržet objavio prvi singl

Žoržet, novi autorski rock band na glazbenoj sceni predstavlja svoj prvi singl “To Nije To”. Autori glazbe su dečki iz benda gitarist Matej Mateljak, basist Matei Vujević i bubnjar Luka Ban, a tekst pjesme napisala je frontmenica benda Rea Matas. Iako pjesma govori o kraju ljubavi koja nikada nije bila prava, melodija nije tužna. Durska melodija (u H duru) daje pjesmi radost. Ritam je funky, a catchy melodija lako ulazi u uho.

Video spot je snimam u suradnji s mladom redateljicom Hanom Ljubić koja je osmislila cijeli spot. Živahan i razigran ritam pjesme u suprotnosti samom tekstu dao je Hani inspiraciju da se u tom smjeru izrazi vizualno. Igra boja i kombinaciju retro elemenata u stilu ’80-tih s ciljem povratka u veselu i nostalgičnu eru diska. U spotu se pojavljuje scenografija i rekviziti iz tog vremena; disko kugla, stare VHS kazete, CD-i…

Za postprodukciju odnosno korekciju boje i vizualne efekte zaslužan je Filip Dragić. Make-up je djelo Lucija Jelinić, a fotografiju potpisuje Deyan DominionArt.