in

Rasta najavio novi EP “180 Stepeni”

Rasta je objavio “Intro” za dugoočekivani EP-a nazvan “180 Stepeni”, kojeg je radio s dugogodišnjim saradnikom Linkom. “Intro 180” autorski potpisuju Stefan Đurić Rasta i Igor Ostojić Link. U video spotu, za koji režiju potpsuju Marko Budimirović Buda i Ilija Nikolić Podlivsky, Rasta je ošišao svoje prepoznatljive dredove. I tako pokazao simbolično da je spreman za novu eru i njegov osobni preokret, kako u privatnom živtu tako i u profesionalnom.

“Ovaj projekat predstavlja prekretnicu u mom muzičkom putovanju, donoseći svežu energiju i dublje poruke. EP “180 stepeni” sadrži tri pesme: “Prokleti 3”, “Taktika” i “Strah i trepet”. Ovaj mini-album je moja evolucija kao umetnika. U spotu za intro pesme, primetićete moj novi izgled nakon oproštaja od dredova. To je simbol mog ličnog preokreta i spremnosti da rastem kao umetnik, ali i kao čovek. Videćete novog Rastu – obrt za 180 stepeni” izjavio je Rasta.

Rasta je najavio i datume objavljivanja tri pjesme s EP-a: 14.06. – “Prokleti III”, 19.06. – “Taktika” i 23.06. – “Strah i trepet”