in

Mile Kekin sa svojim bendom nastupa LIVE u subotu 11.7.

Ljeto u MSU 2020!

U subotu 11.7. Mile Kekin i njegov bend nastupit će na live pozornici MSU-a i bit će to jedan od prvih live koncerata od početka pandemije!

Početkom travnja nastala je pjesma „Ovo će proći“ koja postala svojevrsna himna u ovim teškim vremenima.

Snažna, istinita, potresna, ali opet i pjesma koja daje nadu, proteklih je nekoliko tjedana bila na tronu svih top lista u Hrvatskoj, a Mile će je po prvi put live otpjevati na koncertu ove subote.

Naravno, osim ove pjesme, Mile će izvesti i sve pjesme s Porinom nagrađenog albuma „Kuća bez krova“.

Pjesme „Reno 4“, „Atlas“, „Beton“, „Zbogom tjeskobo“, i ostale rado slušane pjesme u radijskom eteru, moći ćete uživo čuti na live koncertu.

Ljeto u MSU već je šest godina prepoznato kao najkvalitetnije i najpopularnije multimedijsko ljetno događanje ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već po ocjeni kritičara i u ovom dijelu Europe te po ocjeni struke, medija i publike predstavlja jedan od najboljih kulturnih i multimedijskih festivala koji je do sada posjetilo preko 35 tisuća posjetitelja.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2020 možete kupiti putem sustava EVENTIM i na recepciji MSU-a od utorka do subote od 11 do 18 sati. Cijena ulaznice za koncert Mile Kekina je 79 kuna.